Danish Air Show 2022

Efter en ufrivillig pause på grund af Covid-19 genoptager vi nu endelig Danish Air Show. Det betyder, at vi den 19. juni 2022 åbner portene til Flyvestation Karup, og inviterer hele Danmark indenfor til en dag med masser af oplevelser for hele familien. 

Vi garanterer dig en stor oplevelse, når store fly-opvisningshold laver spektakulære formationer og kampfly, helikoptere og transportfly udfører vilde manøvrer i luften og specialoperationsstyrkerne viser, hvilket stof de er gjort af.

Du kan også komme helt tæt på masser af historiske og topmoderne militære fly og se udstillinger af udstyr og enheder fra hele Forsvaret.

Når vi holder Danish Air Show gør vi det for at vise, hvad vi laver både herhjemme og ude i verden, og så håber vi selvfølgelig også at kunne inspirere enkelte af jer til et spændende liv og job i Flyvevåbnet eller et andet sted i Forsvaret.

Så vel mødt til Danish Air Show på Flyvestation Karup søndag den 19. juni.

Der er gratis adgang og portene åbner kl 0700. Den flyvende del af programmet varer fra 1000-1600. 

Denne side vil løbende blive opdateret med praktisk information og nye deltagere, men du kan også følge med på vores officielle facebookside: www.facebook.com/danishairshow

Vi glæder os til at se jer.

The event is finished.

Dato

19 jun 2022
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Mere info

Læs mere

Lokation

Flyvestation Karup
Flyvestation Karup
Kategori